Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș a sesizat instituțiile pentru ce a pățit în avionul spre Timișoara

ciolos avion

Premierul Dacian Cioloş a cerut o poziţie din partea Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului (ANPC), după ce, aflat aflat la bordul unui avion pe o cursă internă, nu a putut achita în lei produse aflate spre vânzare, a precizat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu.

"Urmare a imposibilităţii de a achita produse în moneda naţională la bordul unui avion pe o cursă internă, premierul a cerut o poziţie de la ANPC şi o analiză a legislaţiei de la mai multe ministere cu atribuţii în domeniu", a declarat Iolu.

Citește și: Motivul pentru care femeile gardian din pușcării ajung să facă SEX cu condamnații

Potrivit unor surse, incidentul s-a produs la bordul aeronavei unei companii low cost cu care Dacian Cioloş s-a deplasat joi pe ruta Bucureşti-Timişoara.

Premierul Dacian Cioloş s-a aflat întâlnit joi, la Timişoara, cu omologul său sârb, Aleksandar Vucic, şi a fost însoţit de mai mulţi miniştri.

Citește și: Mamiferele marine sunt în prag de EXTINCȚIE

Compania aeriana low-cost, Ryanair, precizează că, în prezent, nu acceptă plăți în lei pentru produsele achiziționate la bordul aeronavelor, dar urmărește îmbunătățirea fiecărui aspect al business-ului.

'Ne cerem scuze pentru incoveniențele cauzate, dar, în prezent, nu acceptam plăți în moneda naționala Leu (RON) pentru produsele achiziționate la bord. În continuare urmărim îmbunătățirea fiecărui aspect al business-ului nostru pentru o mai bună experiență de zbor a clienților", afirmă reprezentanții companiei într-un comunicat remis AGERPRES.

Aceste precizări vin după ce purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu, a declarat, vineri, că premierul Dacian Cioloș a cerut o poziție din partea Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului (ANPC), după ce, aflat la bordul unui avion pe o cursă internă, nu a putut achita în lei produse aflate spre vânzare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.