Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș, APEL BOMBĂ: PNL e binevenit în Alianța 2020, cu o CONDIȚIE CHEIE

Inquam Photos/ Octav Ganea
Dacian Ciolos

Președintele PLUS, Dacian Cioloș, a declarat sâmbătă, la un post TV, că PNL poate face parte din proiectul de coagulare a opoziției, demarat alături de USR, dacă va împărtași valorile, principiile și ”proiectul pe care îl punem pe masă”.

”Important e că s-a făcut un pas. Noi am făcut acest pas. Se tot vorbește de unificarea opoziției, de coagularea opoziției. Noi am făcut ac pas. E bine-venit și PNL, în măsura în care va împărtași valorile, principiile, proiectul pe care îl punem pe masă”, a declarat la Digi24 liderul PLUS, Dacian Cioloș.

Citește și: Codrin Ștefănescu ANUNȚĂ RĂZBUNAREA PSD după plecările la Pro România: Ne pregătim să primim între 8 şi 11 parlamentari din alte partide

El a mai spus momentul demarării discuțiilor privind coagularea opoziției depinde doar de liderii liberali.

”Când PNL va fi dispus să discutăm, vom discuta. Există discuții, să nu aibă cineva impresia ne întoarcem spatele”, a mai spus Cioloș.

La rândul său, liderul USR, deputatul Dan Barna, a afirmat că există o colaborare punctuală cu liberalii la nivel parlamentar.

”La nivel parlamentar există această colaborare cu PNL și s-a văzut că, unde a fost necesar și util, a existat această colaborare în egală măsură. Ceea ce își propune alianța noastră e să facem politică în mod realist, , ca să folosesc o expresie pe înțelesul tuturor. În acest moment era o așteptare semnificativă căreia credem că i-am răspuns prin această alianță, USR-PLUS, pentru că cele două partide au același ADN de valori. Suntem oameni care văd o Românie europeană, care nu stă în zona de margine de Europa unde am fost împinși în cei doi ani în care guvernul a fost casa de avocatură a lui Dragnea. (...) Chiar azi am avut o discuție cu Orban legat de o activitate în Parlament, de niște moțiuni. Dialogul există, e firesc, și o să vedem în perioada următoare, dupa europarlamentare, ca să fim foarte pragmatici. La europarlamentare această alianță își propune un rezultat foarte bun. Dupa aceea, vom vedea pașii următori, pentru a păstra și coagula acea așteptare a românilor de alternativa care să-ți aducă speranțe și încredere”, a afirmat Dan Barna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.