Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș, Dan Barna, Vlad Voiculescu, regizorul Stere Gulea și filosoful Mihai Șora au ieșit la PROTEST - VIDEO

Facebook
Mihai Șora Vlad Voiculescu

Mai multe personalități se află la protestul de joi seară, de lângă Ateneul Român, între care Dacian Cioloș, Dan Barna, Vlad Voiculescu, regizorul Stere Gulea și filosoful Mihai Șora. Dacian Cioloș a plecat de la protest și s-a dus la ceremonia de la Ateneul Român.

Liderul USR Dan Barna, fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu, Stere Gulea și Mihai Șora se află printre sutele de protestatari prezenți la manifestarea de lângă Ateneul Român.

Citește și: Important! Toți clienții RCS&RDS sunt vizați! Ce modificări vor apărea de azi, 10 ianuarie

Câteva sute de persoane se află, la ora transmiterii știrii, lângă statuia lui Carol I din Capitală, pentru a protesta în fața liderilor europeni, aflați la ceremonia de deschidere a Președinției României la Consiliul UE. Protestatarii strigă „PSD, ciuma roșie!”.

Oamenii protestează față de Jandarmerie și față de PSD, adus ei tricolorul României. Petre Roman a trecut printre protestatari și a fost huiduit de aceștia.

Citește și: Olguța Vasilescu nu se lasă! Răspunsul dur pe care i l-a adresat șefului statului

„Nu vrem o nație de hoți!”, „PSD, ciuma roșie!” și „România cere fără grațiere” sunt doar câteva dintre mesajele pe care protestatarii le strigă la eveniment.

„Sunt alături de acest protest, pentru că acest protest aduce mesajul României decente. E mesajul românilor care s-au săturat să aibă o țară al cărei Guvern și Parlament sunt casa de avocatură ai lui Dragna. Anul acesta trebuia să fie cel mai minunat an al nostru. România e în cea mai prestigioasă poziție de poltiică externă. (...) În loc de asta, avem o societate polarizată, o societate revoltată și oameni în stradă când această zi ar fi trebuit să fie o zi a bucuriei”, a declarat Dan Barna, lider USR, prezent și el la protest.

Citește și: Atenție, șoferi! Acestea sunt principalele noutăți pe care trebuie să le știți

De asemenea, mai mulți protestatari au întâmpinat liderii europeni, pe traseul lor spre Ateneul Român, cu pancarte cu mesaje privind corupția.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.