Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș, despre eficiența Guvernului : Rezultatele se datorează funcționarilor și Reprezentanței permanente a României la UE, nu Guvernului

Inquam Photos/ Octav Ganea
Dacian Ciolos

Dacian Cioloș susține că rezultatele obținute de România de la preluarea Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene (UE) se datorează funcţionarilor din ministere și Reprezentanței permanente a României la UE, nu Guvernului.

"În perioada Preşedinţiei (Consiliului UE), rezultatele care s-au obţinut s-au datorat şi se datorează funcţionarilor din ministere, care sunt oameni de calitate şi echipei de la Reprezentanţa Permanentă a României la UE. Acolo se obţin rezultate bune, nu la nivel ministerial şi nu la nivelul Guvernului", a declarat Dacian Cioloş, în cadrul unei conferinţe de presă, la Focșani, potrivit Agerpres.

Citește și Au cedat nervii în comisia Iordache. UDMR: Noi nu v-am înjurat! / USR: Ar fi păcat să marșați în interesul baronilor penali

Potrivit acestuia, România nu a avut niciun beneficiu politic din faptul că deţine preşedinţia prin rotaţie a Consiliului UE.

"Ar fi fost bine să avem un guvern legitim şi credibil care să valorifice această oportunitate. Asta am ratat-o deja. România nu a beneficiat cu nimic la nivel politic, ba mai mult, i se degradează imaginea datorită comportamentului guvernului actual", a susţinut Cioloş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.