Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș face zob bilanțul lui Dăncilă: 'S-au folosit cifre false ca să fie coafată realitatea'

ciolos miscarea romania impreuna

Dacian Cioloș a criticat bilanțul guvernării PSD-ALDE, prezentat luni de premierul Viorica Dăncilă. Fostul premier a arătat că, de când și-a terminat mandatul, au mai fost două guverne ale coaliției PSD-ALDE, și acuză Guvernul Dăncilă că a prezentat „cifre false” pentru a „coafa” realitatea.

„Am văzut un bilanț la 6 luni de guvernare în care prim-ministrul Dăncilă se răfuia cu cifrele din 2016. De atunci a trecut un an și jumătate, dar si două guverne PSD. Problema nu este că ia drept referință anul 2016 ci că s-au folosit cifre false ca să fie coafată realitatea”, a scris Dacian Cioloș pe pagina sa.

Ședință de guvern la Palatul Victoria - Ce proiecte adoptă astăzi premierul Dăncilă

De asemenea, Anca Dragu, fost ministru al Finanțelor, a spus că „toate cifrele pe care le-am văzut în materialele expuse de doamna Dăncilă au fost total incoerente, aveau ca raportare o bază nefirească. De exemplu: veniturile. Dăncilă se referă tot timpul la venituri în mod nominal. Or, asta e absolut greșit. Veniturile trebuie raportate ca procent din PIB. Pentru asemenea comparații, un student de anul I la economie nu ar trece anul”.

„Doamna premier compară mere cu pere și până la urmă îi ies banane. Sunt șocată de conținutul materialelor pe care le prezintă”, a adăugat ea, potrivit ÎmpreunăPentruRomânia.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.