Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș, lecție pentru Viorica Dăncilă: de ce nu trebuie să citească de pe foi

Inquam Photos / Octav Ganea
dacian ciolos

Fostul premier Dacian Cioloș îi transmite un mesaj dur actualului premier Viorica Dăncilă prin care îi explică că nu poate citi de pe foi, în scaunul de la Palatul Victoria, asta pentru că oamenii așteaptă de la ea asumare și decizie.

Citește și: S-a terminat luna de miere: relația dintre Dragnea și Tăriceanu scârțâie din toate încheieturile/SURSE

„Eu cu dna. Dăncilă nu am discutat de când a fost numită premier. Îmi rezerv opinia, din respect pentru dânsa, așa cum am cunoscut-o înainte să fie prim-ministru. Eu acolo am cunoscut-o ca o femeie decentă, la locul ei, care încerca să facă ceea ce poate cu cunoștințele ei. Nu știu care au fost motivele numirii ei și motivele pentru care a acceptat. Mi se pare puțin bizară asumarea acestei poziții de premier de către cei trei. De la Grindeanu. Sigur, nu am avut ocazia să fiu prim-ministru al unui partid și având în spate un partid, așa că mă feresc să comentez.

Când ești premier, tu îți asumi niște lucrui, ai partid, guvern, majoritate, dar fiecare are locul lui în societate și în procesul decizional. Ca premier tu îți asumi, nu președintele partidului. După ce ai fost numit, ca putere executivă, tu îți asumi. Am impresia, nu știu în ce măsură acești premieri chiar au avut libertatea politică să-și asume ei ca persoane, că sunt premieri. Îți pui semnatura, conduci un guvern. Tu vorbești în numele țării, nu poți citi de pe hârtie ce spun alții”, a declarat Dacian Cioloș, în direct la Digi FM, în emisiunea „Oameni de Colecție”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.