Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș, mesaj cheie pentru PNL

mediafax
ciolos

Premierul Dacian Cioloș a reiterat faptul că își asumă continuarea mandatului de la Palatul Victoria, alături de PNL și USR. El transmite un mesaj clar celor de la PNL și susține că vrea să fie premier, dar dacă acest lucru se va concretiza, atunci Cioloș dă de înțeles că nu este interesat să se înscrie în vreunul dintre cele două partide, PNL sau USR.

Citește și: Dragnea nu abandonează visul de prim-ministru. Rolul crucial al ALDE în forţarea Cotroceniului

Vezi și: Victoria lui Trump se CLATINĂ. Voturile vor fi renumărate în Michigan

”PNL și USR mi-au propus să mă susțină pentru funcția de prim-ministru în cazul în care fac majoritate și eu sper că așa va fi. Eu cred că alt mod de a guverna se poate realiza prin proiectele începute de noi și alături de aceste partide putem merge mai departe.

Îmi asum în perioada următoare o conclucrare cu cele două partide, în situația în care vom face majoritate”, a spus Dacian Cioloș, la Adevărul Live.

Întrebat care este un succes al administrației sale, Cioloș a spus că reformele începute  în Sănătate și Educație pot fi trecute la capitolul reușite.

”Nu știu dacă pot să spun un lucru de care sunt mândru, sunt mai multe. Am început să punem degetul de rană în Sănătate, acolo unde în ultimii ani, din fals patriotism, am spus că avem de toate, iar în situații de criză am văzut că avem probleme. Am început să schimbăm modul în care se face managementul în sănătate, se cresc salariile medicilor și a oamenilor din sistemul de sănătate, dar cu siguranță că aici trebuie mers mai departe cu reformele”, a mai spus Cioloș.

Dacian Cioloș a explicat că s-au început reformele în Educație și a dat ca exemplu lupta împotriva plagiatelor, a școlilor doctorale, dar și lupta împotriva abandonului școlar, care la un nivel foarte ridicat.

La capitolul eșecuri, Dacian Cioloș a trecut reforma în administrația publică. ”La acest capitol am început, dar nu am reușit să mergem suficient de departe în reforma din administrația publică. Aici este nevoie de o majoritate politică clară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.