Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș, primit cu onoruri militare la Chișinău

inquam / George Calin
dacian ciolos

Premierul Dacian Cioloş a fost primit joi dimineaţa, la Reşedinţa de Stat din Chişinău, de omologul său moldovean, Pavel Filip. 

Cioloş efectuează joi prima sa vizită oficială în Republica Moldova de la preluarea mandatului. 

După ceremonia oficială de întâmpinare cu onoruri militare, este prevăzută o întrevedere tete-a-tete a celor doi prim-miniştri, urmată de întâlnirea în plenul delegaţiilor.

Percheziții DIICOT la traficanții de migranți: Mai mulți polițiști vizați


Pe agenda vizitei sunt prevăzute şi întrevederi cu preşedintele Nicolae Timofti şi preşedintele Parlamentului, Andrian Candu. 

Premierul Cioloş este însoţit de vicepremierul Vasile Dîncu, ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Victor Grigorescu, ministrul Energiei, Anca Dragu, ministrul Finanţelor Publice, Raluca Prună, ministrul Justiţiei, Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene, şi Maria Ligor, ministrul delegat pentru Relaţiile cu Românii de Pretutindeni.

ALERTĂ la mare: Turiștii au INTERZIS să intre în apă


Cioloş se va întâlni şi cu reprezentanţi ai societăţii civile din Republica Moldova, cu autorităţi locale reprezentate în Congresul Autorităţilor Locale din Moldova (CALM) şi cu reprezentanţi ai formaţiunilor politice de opoziţie parlamentare şi neparlamentare de la Chişinău. 

Pe parcursul vizitei, premierul român va depune şi o coroană de flori la Monumentul lui Ştefan cel Mare şi Sfânt din Chişinău. 

Totodată, prim-ministrul va merge la grădiniţa din satul Selemet, raionul Cimişlia, inclusă în programul de reabilitare şi dotare a unităţilor preşcolare din Republica Moldova cu asistenţă tehnică şi financiară din partea Guvernului României. AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.