Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloş, despre Mircea Ionescu Quintus: 'Am văzut în dumnealui echilibru'

mediafax
ciolos

Fostul premier Dacian Cioloş a transmis un mesaj de condoleanţe după decesul seniorului liberal Mircea Ionescu Quintus. Cioloş afirmă că a văzut în fostul preşedinte PNL un model de echilibru.

"S-a stins Mircea Ionescu Quintus! Atât cât l-am cunoscut am văzut în dumnealui echilibru izvorât nu doar din experiența secolului pe care l-a adunat pe umeri dar și din înțelepciunea și dăruirea celui care a trăit sentimentul de patriotism și de serviciu în slujba semenilor.

Cu siguranță o să ne lipsească multora dar rămân valorile pe care le-a împărtășit și susținut în viața Cetății până în ultimele clipe ale vieții.

Condoleanțe familiei, celor apropiați, membrilor PNL. Dumnezeu să-l odihnească în pace și iubire!", scrie Cioloş pe Facebook.

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, în vârstă de 100 de ani, a încetat din viaţă vineri, 15 septembrie. Născut în 1917, în plin Război Mondial, Mircea Ionescu Quintus s-a înscris în PNL la vârsta de 19 ani, a luptat în cel de-al Doilea Război Mondial, a fost deţinut politic în perioada comunistă, iar după Revoluţie a fost preşedinte al PNL, ministru al Justiţiei, deputat şi de două ori senator.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.