Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloş foloseşte DNA şi EPPO pentru reclamă politică: 'Îl felicit pe ministrul Cătălin Drulă'

RFI Romania
Dacian Cioloș

Dacian Cioloş foloseşte DNA şi EPPO în beneficiul politic al său şi al colegilor de partid. Copreşedintele USR-PLUS se afişează alături de Kovesi în Parlamentul European şi îl laudă pe ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, după ce acesta a apărut în stenograme date de DNA "pe surse", fără legătură cu fondul dosarului.

"Procurorul-șef european, Laura Codruța Kovesi, a participat astăzi, la invitația mea, la Conferința președinților grupurilor politice din Parlamentul European.

Doamna Kovesi a ridicat problema resurselor necesare instituției pe care o conduce, în condițiile în care pe masa Parchetului European (EPPO) sunt deja sute de dosare din toate țările membre care privesc fraude cu fonduri europene.

Am văzut că în România sunt în continuare încercări de fraude cu fonduri europene - îl felicit pe ministrul Cătălin Drulă pentru cum a gestionat presiunile din partea unor politicieni și afaceriști zilele acestea.

Pentru exact aceste încercări de deturnare de fonduri va fi nevoie rapid de intervenția EPPO, pe lângă munca foarte bună a DNA", scrie Dacian Cioloş pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.