Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloş, interviu incendiar în presa germană: Ce le-a spus premierul nemţilor

dacian ciolos angela merkel

Dacian Cioloş, interviu incendiar în presa germană. Premierul le-a spus nemţilor că românii s-au plictisit de corupţie. Aceasta este concluzia premierul Dacian Cioloş care a acordat un interviu pe această temă unei publicaţii germane. Conţinutul interviului a fost relatat la emisiunea Realitatea Românescă, de către Mihai Rusu, jurnalist român stabilit în Germania.

Citeşte şi: Victor Ponta, mesaj de imagine: Ce a făcut fostul premier / FOTO

"Domnul Cioloş a prezentat nemţilor o echipă cu 5 miniştri care au fost functionari europeni plus cativa specialisti, despre ţelul scurtei guvernării. Acesta se referă la reformarea administraţiei publice care să nu mai poata fi intoarsa. Despre despre recâştigarea increderii, a vorbit despre transparenţa la licitatii publice(...) transparenţa la decizii guvernamentale precum si cheltuirea banilor publici de catre companii, totul pus pe site, totul pentru văzul celtateanului. Suntem un guvern independent care propune schimbarea atitudinii fata de cetateani. Despre lupta anticorupţiei, premierul noteaza ca DNA lucrează performant şi ca românii s-au plictisit de coruptie si au iesit in strada", a mai spun Mihai Rusu.

Citeşte şi: Islamistul împuşcat la Paris, legături cu România: Ce a făcut teroristul în ţara noastră

În interviul acordat publicaţiei germane premierul României a vorbit şi despre suspiciunea de plagiat în cazul ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă. "Echipa sa are un mic caz care poate deveni mare sau se poate scoate din uz. Este vorba despre cazul lui Petre Toba ministrul afacerilor interne suspectat de un fals in lucrarea de doctorat si daca va fi fals, domnul Ciolos va decide personal", a mai spus jurnalistul pentru RealitateaTV.

Citeşte şi: Dan Voiculescu nu se lasă: Continuă războiul cu Băsescu şi din spatele gratiilor

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.