Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș intră la RUPERE în scandalul pliantelor 'otrăvite' distribuite de PNL: 'Nu trebuie să rămână nicio umbră de îndoială'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Dacian Ciolos

Alianţa 2020 USR-PLUS a publicat imagini cu persoane surprinse în timp ce distribuie pliante false cu însemnele Alianţei, la câteva ore una dintre acestea fiind identificată ca fiind preşedintele filialei Cluj-Napoca a Tineretului Naţional Liberal. Liderul PLUS, Dacian Cioloș, califică acțiunea drept descalificantă și roagă PNL să facă verificări.

Citește și: Emilia Șercan REVINE cu DEZVĂLUIRI după ce ofițerul care a amenințat-o a fost identificat de oamenii legii

„Există suspiciuni că doi membri din conducerea Tineretului Liberal din Cluj au împărțit pliante mincinoase in numele Alianței 2020 USR PLUS. Am văzut imaginile cu cei suspectați de această acțiune descalificantă și este evident că știau foarte bine ce fac.

Îi rog pe cei din conducerea PNL să verifice și să infirme că cele două persoane ar fi membri ai partidului sau că participau la o activitate oficială de partid. Respectăm electoratul liberal, avem același inamic politic. Nu trebuie să rămână nicio umbră de îndoială în legătură cu un gest reprobabil și dezonorant politic, indiferent cine l-ar fi făcut”, a spus liderul PLUS, Dacian Cioloș, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.