Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloş, la ceasul deciziilor: Eveniment de amploare după vizitele la Washington şi Bruxelles

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Dacian Cioloș

După ce şi-a început luna decembrie cu vizile la Washington D.C. (inclusiv la Departamentul de Stat şi Banca Mondială) şi la Bruxelles, Dacian Cioloş va fi alături de sute de susţinători, pentru a decide împreună viitorul Platformei "România 100".

Sute de reprezentanţi ai Platformei "România 100" se vor afla duminică, 10 decembrie, de la ora 10.00, la Hotelul Hilton din Capitală. Potrivit unor surse din cadrul organizaţiei, este posibilă luarea deciziei de a trece la o implicare politică la activă, însă Dacian Cioloş afirmă că nu este vorba despre o lansare.

"Nu lansăm nimic. E o întâlnire într-o formă lărgită a grupurilor tematice ale Platformei, vreo 300 de persoane, dar nu lansăm propriu-zis nimic, ci vorbim despre cum ne continua activitatea și cum ne propunem să o valorificăm", a declarat Dacian Cioloş pentru STIRIPESURSE.RO.

Vezi şi: Victor Ponta face un inventar amar pentru România: 'Din păcate, această relaţie a rămas singura funcţională'

Dacian Cioloş s-a aflat pe 1 Decembrie la Washington D.C.. "Am petrecut câteva zile la Washington pentru activități profesionale și am avut plăcerea să fiu de Ziua Națională alături de membri ai comunității românești din SUA, la recepția organizată de Ambasada României. Am profitat de această deplasare pentru a mă întâlni și cu susținătorii Platformei România 100 iar apoi am avut o întrevedere informală la Departamentul de Stat (după semnalul de alarmă pe care oficialii americani l-au transmis în legătură cu modificările la Legile Justiției).", scria fostul premier pe Facebook, la revenirea în ţară.

Pe 6 decembrie, Cioloş se afla la Bruxelles, unde a avut o discuţie cu Michel Barnier,negociator şef al Comisiei Europene pentru Brexit.

După aceste vizite externe, întâlnirea membrilor Platoformei "România 100" vine şi în contextul tensionat al modificării legilor justiţiei. Membrii platformei au anunţat deja că se vor alătura protestelor din Piaţa Victoriei, de duminică seara,

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.