Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș numește șase noi secretari de stat

s560x316_dacian-ciolos-lista-ministri

s560x316_dacian-ciolos-lista-ministriPrim-ministrul Dacian Cioloș a semnat deciziile de numire în funcția de secretar de stat în a șase persoane și a eliberat alte două persoane, care ocupau aceeași funcție.

Astfel, premierul a semnat decretul de numire al lui Emanoil Radu Dascălu în funcția de secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene, iar Victor Dan Eugen Strâmbu a devenit secretar de stat la Ministerul Sănătății. Și Ministerul Energiei va avea doi noi secretari de stat, Georgeta Corina Popescu și Aristotel Marius Jude, în timp ce la Ministerul Comunicațiilor și pentru Societatea Infromațională Horațiu Silviu Anghelescu va deveni secretar de stat, iar Carmen Elian a fost numită subsecretar de stat, informează Agerpres.

La capitolul destituiri, de la Ministerul Comunicațiilor au fost eliberați din  din funcția de secretar de stat Florin Silviu Hurduzeu și Bebe-Viorel Ionică , iar Ionela Viorela Dobrică din funcția de subsecretar de stat.

Despre activitățile lui Bebe-Viorel Ionică din postura de secretar de stat, contracte cu statul și legăturile sale în afaceri cu Dan Voiculescu, puteți afla mai multe citind Secretarii de stat din România sau pionii puterii executive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.