Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș, răspuns DUR pentru Florin Roman: 'Amenințarea cu tribunalul e ridicolă și nu mă impresionează'

Inquam Photos / George Calin
Dacian Ciolos

Președintele USR, Dacian Cioloș, salută demisia ministrului Florin Roman. El susține că nu se teme de acuzele lui Roman și îi urează „drum bun”.

„Florin Roman nu este o victimă. Florin Roman este un exponent al clasei politice românești care a distrus ce avea România mai bun. Oamenii ca el, care nu aveau calificările necesare, care au mințit și au făcut din impostură o valoare supremă, i-au îndepărtat pe cei competenți și cinstiți din politică. Demisia lui e un act necesar pe care mulți alți colegi de-ai lui ar trebui să-l urmeze.

Faptul că e supărat pe mine că l-am demascat e dovada că acești oameni nu mai trebuie păstrați în politică. Amenințarea cu tribunalul e și ea ridicolă și nu mă impresionează. Știu că cei ca el se tem de justiție și cred că prezența în sala de judecată le dă palpitații. Drum bun, domnule Florin Roman, și sper ca și ceilalți colegi de aceeași factură ca dumneavoastră să vă însoțească pe drumul demisiei”, a spus Dacian Cioloș.

Scandalurile s-au ținut lanț de Florin Roman. Pe lângă faptul că a spus că a scris o carte, care nu există, acesta e acuzat că ar fi plagiat lucrarea de masterat. De asemenea, Florin Roman și-a trecut în CV faptul că a absolvit cursurile de licență ale Universității „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, dar rectorul UBB susține că acesta nu a fost student în cadrul instituției.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.