Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ - Dacian Cioloș, Dan Barna și alți lideri USR au ajuns la ședința CL Mogoșoaia, după agresarea consilierei partidului

Facebook
dacian ciolos

Liderii USR Dacian Cioloș, Dan Barna și Cătălin Drulă au ajuns, vineri după-amiază, la ședința Consiliului Local din Mogoșoaia într-un gest de solidaritate cu colega lor, consiliera USR Felicia Ienculescu-Popovici, agresată joi de doi consilieri de la PNL și PMP.

„Am venit împreună cu mai mulți colegi să o susținem pe colega noastră Felicia Ienculescu-Popovici”, spune Cioloș. „Suntem aici ca să transmitem un mesaj ferm: România nu tolerează violența și bădărănia”, a zis și Barna. „Cîțu, mai e încă membru PNL consilierul vostru care amenință femei cu schilodirea? Înțeleg că PMP a propus excluderea consilierului lor. Dacă se și concretizează, e singurul gest normal în situația dată”, a afirmat și Drulă.

La ședință participă și deputata USR Oana Țoiu. „Suntem împreună cu Felicia Ienculescu-Popovici. Ea este iar la treabă și la vot, o vedeți acum votând cu mâna ridicată, nu se lasă intimidată. Bărbații "curajoși" care au amenințat-o nu au mai avut curaj să vină azi, sunt doar online. Primarul lipește de tot, că e în carantină dar nici online nu a intrat. PMP a declarat la începutul ședinței că a suspendat consilierul din funcțiile locale, dar este încă membru și consilier până la decizia în forurile naționale. Reprezentanții PNL din ședința au menționat că regretă dar nu pot spune dacă mai are sau nu sprijin politic”, a scris ea pe Facebook.

Fosta președintă a Senatului, Anca Dragu, precum și deputatul Cristian Seidler, au mers și ei la ședință.

Felicia Ienculescu-Popovici a depus plângere la poliţie spunând că a fost agresată fizic de către consilierii locali Valentin Ene (PNL) şi Dinu Gheorghe (PMP). Valentin Ene a ameninţat-o că 'şi dacă face puşcărie, o bagă în scaun cu rotile'.

Poliţiştii oraşului Buftea au întocmit dosar penal.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.