Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

`D’ale Carnavalului`, în premieră la Teatrul Elisabeta Invitații pentru locuitorii Sectorului 5

Primaria Sectorului 5
d-ale carnavalului

Teatrul Elisabeta prezintă prima producție bazată pe un text de I. L. Caragiale: „D’ale Carnavalului”, în regia lui Șerban Puiu.

Premiera se bucură de o distribuție de excepție din care fac parte actorii Letiția Vlădescu, Vasile Calofir, Dan Cogălniceanu, Marcelo Cobzariu, cu debutul tinerilor absolvenți de actorie pe care Teatrul Elisabeta i-a sprijinit.

Alături de Primăria Sectorului 5 prin Centrul Cultural și de Tineret Ștefan Iordache, Asociația Culturală Teatrul Independent Elisabeta pune în scenă un spectacol inedit bazat pe bine-cunoscutele personaje caragialiene.

„D’ale Carnavalului” face parte din proiectul Mofturi și Comedie la Elisabeta, proiect ce beneficiază de finanțare nerambursabilă de la bugetul local al Sectorului 5 prin Centrul Cultural și de Tineret Ștefan Iordache în baza Legii 350/2005.

Obiectivul general al proiectului este creșterea accesului cetățenilor din Sectorul 5 la cultură și participarea la viața culturală prin creația caragialiană transpusă într-un spectacol realizat la cel mai înalt nivel.

Cu această ocazie, Primăria Sectorului 5 prin Centrul Cultural și de Tineret Ștefan Iordache oferă 100 de invitații cu titlu gratuit locuitorilor Sectorului 5 pentru spectacolul „D’ale Carnavalului”, în regia lui Șerban Puiu.

Premiera are loc pe data de 10 decembrie 2021, ora 18:00, la Teatrul Elisabeta (Bd. Elisabeta, nr. 45, etaj 2, Sector 5, București).

Locuitorii Sectorului 5 care doresc sa intre în posesia invitațiilor trebuie să ne contacteze la numărul 0756 144 831 sau la adresa de e-mail contact@cultural5.ro

Intrarea la spectacolul de teatru se face pe baza prezentării certificatului verde și a buletinului de identitate, iar accesul se va face în limita locurilor disponibile.

Evenimentul se va desfășura cu respectarea tuturor măsurilor instituite la nivel național pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.