Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dâmboviţa: Doi bărbaţi au fost grav răniţi în urma exploziei unui rezervor de maşină

www.antena3.ro
explozie, foc, incendiu

Doi bărbaţi au fost grav răniţi, duminică seară, în judeţul Dâmboviţa în urma exploziei unui rezervor de la o maşină, evenimentul având loc în timp ce ei făceau lucrări la autoturismul respectiv. Victimele au suferit arsuri de gradul doi şi trei pe mâini, faţă şi torace, urmând să fie preluate de un elicopter SMURD pentru a fi duse la o unitate medicală (news.ro).

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmbovţa, pompierii au fost solicitaţi să intervină duminică seară în localitatea Gura Şuţii după ce două persoane au fost rănite în urma exploziei unui rezervor al unei maşini.

La faţa locului s-a deplasat o autospecială de stingere, un echipaj de descarcerare şi mai multe ambulanţe, fiind solicitat şi sprijinul unui elicopter SMURD.

Pompierii au stabilit că doi bărbaţi efectua lucrări la un autoturism parcat într-o curte, iar la un moment dat rezervorul acestuia a explodat, iar cele două victime au suferit arsuri de gradul doi şi trei pe torace, mâini şi la nivelul feţei.

De asemenea, în urma exploziei maşina a luat foc, pompierii intervenind şi pentru stingerea flăcărilor.

Cei doi bărbaţi au fost transportaţi pe stadionul din localitate pentru a fi preluaţi de elicopterul SMURD şi duşi la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.