Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Alexa a demisionat după scandalul cu Anamaria Prodan: ’Rup orice fel de legătură cu toată lumea’

gsp.ro
Dan Alexa

Astra Giurgiu a pierdut meciul din etapa a doua a Ligii 1, scor 0-1 în fața celor de la Poli Iași, iar Dan Alexa a anunțat că pleacă de la echipă.

„E o victorie meritată a Iașiului și asta e. E nevoie de jucători. Am vorbit cu domnul Niculae, dânsul este hotărât să facă echipă. Din păcate, jucătorii pe care noi ni i-am dorit foarte mult au întârziat să apară.

Nu aș vrea să îl păcălesc pe domnul Niculae. Echipa este mai modestă decât anul trecut și mă gândesc să renunț, pentru că obiectivul de câștigare a titlului nu poate fi îndeplinit. Nu e lașitate, dar cred că și dânsul este conștient că avem nevoie de întăriri. E o decizie pe care am luat-o și cu asta basta!”, a spus Dan Alexa, la TV Digi Sport.

Citește și: Cristi Danileț, avertisment TĂIOS pentru viitorul președinte al României: ' El nu va avea supuși și nu va lua decizii despotice'

EPISODUL CU ANAMARIA PRODAN L-A AFECTAT

Întrebat despre incidentul de după meciul cu Botoșani (2-2), când a fost lovit în față de către Anamaria Prodan Dan Alexa a recunoscut că are nevoie să se deconecteze.

„Nu a fost plăcut, dar am fost supărat pe Ana și și-a cerut scuze. Vreau acum o perioadă de liniște, să rup orice fel de legătură cu toată lumea”, a spus Dan Alexa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.