Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Alexa: Bălașa este apăsat de tot ce s-a întâmplat. Și fotbaliștii sunt oameni

gsp.ro
Dan Alexa

Dan Alexa este un antrenor fericit. Astra Giurgiu a obţinut o victorie importantă în faţa FCSB-ului, scor 2-1, prin golurile marcate de Valentin Gheorghe şi Denis Alibec. Răzvan Oaidă a punctat pentru vicecampioana României, potrivit Mediafax.

"Am spus-o şi o s-o spun. La FCSB sunt cei mai talentaţi fotbalişti din ţară, dar sunt lipsiţi de încredere. Nu cunosc în amănunt. Nu e problemă de organizare, e o problemă de încredere. E o echipă care se confruntă cu nişte probleme”, a spus Alexa, pentru ProSport.

"Chirurgul" a comentat şi decizia staff-ului FCSB de a-l schimba pe Mihai Bălaşa înainte de pauză cu Ionuţ Vînă, la îndemnul patronului: ”Bălaşa, la un moment dat, juca titular la echipa naţională a României. În acest moment este un jucător lipsit de încredere, apăsat de tot ce s-a întâmplat. Important e ce va veni, nu e normal ce se întâmplă, şi fotbaliştii sunt oameni. Valoarea lui Bălaşa nu putem să o contestăm, Contra l-a chemat aproape mereu. Acolo e o problemă internă. Nu (n.r. - dacă l-ar fi schimbat). Dacă-mi doream să-l câştig pe Bălaşa, cu siguranţă îl ţineam. Dacă voiam să mă bazez pe el, nu-i făceam niciodată aşa ceva".

Citește și: Prețul biletelor pentru meciul CFR Cluj - Celtic, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

Becali: "Eu am dat telefon în minutul 20"

Se pare că ultima gafă a fost ultima a lui Bălaşa la FCSB, mai ales că fusese avertizat încă de la returul cu Alaşkert, atunci când a fost eliminat. "Parcă nu mai e Bălaşa. (n.r. – întrebat dacă a comandat schimbarea lui Bălaşa cu Vînă) Asta e important?. Da. Eu l-am umilit. Eu am dat telefon în minutul 20. Poate de asta m-a şi pedepsit Dumnezeu, pentru că l-am umilit. Dacă faci aşa ceva, du-te şi lasă-ne. Să stea şi să se odihnească. Tu îţi dai seama că erau ruşi în tribună? Să-l vadă. Eu nu-l băgam, dar să-l vadă ei. L-am şi iertat, că am zis că nu contează meciul de la Giurgiu. Ia 15.000 de euro, nu-l plângeţi. El se duce acasă şi doarme liniştit, iar noi ne enervăm. Nu-l plângeţi", a declarat Becali la Digi Sport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.