Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna a aflat de revocarea lui Nazare în această dimineață: 'Nu am avut obiecțiuni'

dan barna

Vicepremierul României, Dan Barna, susține că a aflat de demiterea lui Alexandru Nazare în acastă dimineață. Barna spune că nu resimte tensiunea din PNL în cadrul Guvernului României, relațiile dintre cele două partide fiind normale, în condițiile în care liberalii au alegeri interne în partid.

„Ştiam că există o situaţie de comunicare dificilă între prim-ministru şi ministrul Finanţelor. Mai menţionase domnul premier acest lucru în alte întâlniri. A spus că nu mai funcţionează colaborarea şi că a decis să facă această remaniere.

Fiind un portofoliu al PNL, nu am avut obiecțiuni. Au mai fost diverse blocaje ale unor acte normative, unele au fost deblocate, altele din păcate nu. E loc mereu de o colaborare mai bună.

Sunt exemple de întârzierea acelor reforme, dar nu e rolul meu să fac evalurea, tocmai fiind un minister asupra căruia decide PNL.

N-am simțit că tensiunea din PNL a fost mutată în Guvern. De altfel, cum decid colegii din PNL e exclusiv decizia dânșilor. Nu se resimte în Guvern vreun element delicat”, a spus Dan Barna, la postul Digi24.

„Desființarea Secției Speciale știam că e un proiect pe care îl susținem cu toții (...), totuși cei de la UDMR propun o variantă în care mută SIIJ la Parchetul General, prin schimbarea unei etichete de pe ușă”, a concluzionat vicepremierul Barna.

Vezi și: Klaus Iohannis, mutare de ULTIMĂ ORĂ în scandalul de la Guvern: a semnat revocarea lui Alexandru Nazare și îl face ministru pe Florin Cîțu

Vezi și: Prima reacție a lui Alexandru Nazare, după remaniere: Am considerat înțelept să fiu neutru politic .

Vezi și: Vasile Dîncu, reacție după ce Nazare a fost revocat: 'O răfuială personală. Orban a devenit un preşedinte de carton' .

Vezi și: Florin Cîțu dezvăluie motivele pentru care l-a revocat pe Alexandru Nazare .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.