Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna: Am fost acroșat de o mașină pe trecerea de pietoni

Facebook
Dan Barna

Deputatul USR Dan Barna a anunțat, vineri seară, pe contul său de Facebook, că a fost lovit de o mașină în timp ce traversa o stradă pe la trecerea de pietoni și că starea sa de sănătate este bună.

„Pentru că au apărut mai multe informații pe surse: în această după amiază, am fost implicat într-un incident rutier, am fost acroșat de o mașină pe o trecere de pietoni semaforizată din Capitală.

Mulțumesc medicilor de la Spitalul Floreasca pentru grija lor, starea mea de sănătate este bună, urmările nu sunt grave, trebuie doar ceva repaus.

Mulțumesc, de asemenea, polițiștilor de la Brigada Rutieră pentru profesionalism și promptitudine”, a scris fostul președinte USR.

Era pe trotinetă

Conform informațiilor de Poliția Capitalei, Barna se afla pe trotinetă:

„La data de 31 martie a.c., în jurul orei 19:10, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Brigada Rutieră, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în zona Bd-ului Ion Mihalache, au observat că o persoana de sex bărbătesc care traversa drumul public pe o trotinetă electrică, la intersecția cu str. Arh. Ion Mincu ar fi fost acroșată de un autovehicul aflat în mișcare.

În acest context, polițiștii rutieri au identificat persoanele implicate în eveniment, iar persoana care se deplasa cu trotineta electrică a negat că ar fi suferit vătămări, refuzând totodată transportul la spital. Atât conducătorul autovehicului, cât și conducătorul trotinetei electrice au fost îndrumați conform prevederilor legale.

Ulterior, în jurul orei 20:55, Brigada Rutieră a fost sesizată de Spitalul Floreasca, despre faptul că, la aceasta unitate sanitară s-a prezentat o persoană care a afirmat că în jurului orei 19:10, a fost implicată într-un accident rutier, în urma căruia a suferit vătămări corporale, acordându-i-se îngrijiri medicale.

La spital, precum și la fața locului, s-au deplasat polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în vederea efectuării cercetărilor și pentru a stabili condițiile și împrejurările în care s-a produs accidentul de circulație.

În cauză a fost deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.