Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna dă de înțeles că dosarul deschis e benefic pentru alții: 'Apare în spațiul public în diverse momente de oportunitate comunicațională pentru alții'

Inquam Photos / George Calin
Dan Barna

Liderul USR-PLUS, Dan Barna, susținea în luna martie a acestui an că dosarul în care era cercetat de DLAF „apare în spațiul public în diverse momente de oportunitate comunicațională pentru alții”. Vă reamintim că dosarul privind presupuse fraude cu fonduri europene a fost transmis de către Departamentul de Luptă Anti-Fraudă la DNA pentru “posibila săvârșire a unor fapte de natură penală” (mai multe aici).

În luna martie a acestui an Dan Barna a acordat un interviu pentru G4media.ro în care a vorbit despre acest dosar.

„Mai există cealaltă verificare pe care o face DLAF-ul și care de asemenea este înțeleg deschisă și în desfășurare. Vă spun și pe această cale, sunt total disponibil să răspund la orice întrebare, să clarific orice neclaritate pe care o au despre una din activitățile mele profesionale anterioare, tocmai pentru că sper și îmi doresc să se închidă această permanentă zornătioare care, din când în când, apare în spațiul public în diverse momente de oportunitate comunicațională pentru alții.

Aștept să fiu invitat pentru orice fel de clarificări să ajungem la un capăt și să avem un rezultat de orice fel. Să se închidă povestea asta îmi doresc, pentru că, atunci când mai apare o dezbatere publică, zang, se mai aruncă această gogoriță în spațiul public”, a declarat Dan Barna în data de 5 martie 2021.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.