Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna dă de pământ cu Predoiu și Iohannis după ce România a fost din nou umilită de Austria: 'De ani de zile numeşte miniştri paiaţe'

Dan Barna

Vicepreşedintele USR Dan Barna a afirmat, joi, că România a fost "umilită" la Viena, prin noul refuz al Austriei pe tema aderării la spaţiul Schengen.

El îi acuză pe ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, care a fost miercuri în vizită la Viena, şi pe preşedintele Klaus Iohannis că "nu sunt în stare să livreze minime obiective esenţiale" pentru ţara pe care o conduc, potrivit unui comunicat USR.

"Din ciclul strategiei 'Vorbe, nu fapte' a guvernului PSDNL Ciolacu, adus de Iohannis românilor, ieri la Viena s-a consumat încă un episod umilitor pentru România. În prezenţa lui Cătălin Predoiu, Austria a spus din nou 'nu' aderării noastre la Schengen. Încă un ministru de interne pus cu mâna de preşedintele Iohannis se întoarce cu privirea senină, coada între picioare şi mâna goală din capitala Austriei", a declarat Barna, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor.

El le cere miniştrilor responsabili pentru "eşecurile permanente" din ultima perioadă, precum şi preşedintelui Iohannis, să îşi asume răspunderea pentru "incapacitatea" de a livra ceea ce promit.

"Aflat într-una din permanentele şi lungile sale perioade de pauză, preşedintele României nu simte nevoia să ne dea vreo explicaţie pentru promisiunile, din nou false, din ultimele luni că: 'o rezolvă'. De ani de zile numeşte miniştri paiaţe numa' ego şi orgoliu, dar care nu sunt în stare să livreze minime obiective esenţiale pentru această ţară. Niciodată însă nici el, nici ei nu îşi asumă răspunderea pentru această stare de fapt într-o guvernare a laşităţii continue. În catalogul istoriei 'României Educate', dl. Iohannis încheie cu 'absent permanent' cel mai gol şi sec mandat de preşedinte", a susţinut Dan Barna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.