Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna: Dacian Cioloș este într-o perioadă de aclimatizare la USR

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Dacian Cioloș Dan Barna Ciolos Barna

Fostul lider USR Dan Barna a comentat, joi, la Profit TV, afirmaţiile lui Dacian Cioloş privind fracturile din partid, el arătând că noul preşedinte USR este într-o perioadă de ”aclimatizare” la USR.

Dan Barna a explicat că 90% din deciziile din partid se iau prin consens. ”USR este un partid ca nimeni altul, este un partid al dezbaterilor reale, şi eu şi Nicuşor Dan a trebuit să muncim să îi convingem pe colegi. Nu este un partid piramidal şi fiecare chestiune trebuie dezbătută şi agreată o formulă”, a arătat el.

Despre Dacian Cioloş, fostul preşedinte al USR a spus că ”este într-o perioadă de aclimatizare la climatul USR”. „USR nu este un partid de leadership, Dacian a candidat cu o platformă în care a spus că uneşte partidul, sunt încrezător că în perioada următoare lucrurile vor funcţiona”, a afirmat el.

Dan Barna a răspuns şi nemulţumirilor din partid privind modul în care Dacian Cioloş reacţionează, cu întârziere, la ceea ce se întâmplă pe scena politică. `E mai degrabă o chestiune de stil de management, este o perioadă de adaptare la management”, a spus Barna despre noul lider al partidului.

Dacian Cioloş a afirmat recent că USR are nevoie să îşi rezolve nişte probleme interne şi să depăşească fracturile care încă există după fuziune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.