Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna exprimă solidaritatea României cu Ucraina la Adunarea Parlamentară a OSCE

Facebook
Dan Barna

Vicepreşedintele USR Dan Barna a exprimat, vineri, solidaritatea României cu Ucraina la Adunarea Parlamentară a OSCE, care are loc la Viena. El a susţinut că rezistenţa Ucrainei depinde acum de coeziunea politică a ţărilor democratice, al căror ajutor militar şi financiar la timp va influenţa soarta războiului.

Dan Barna a anunţat că USR a înaintat Parlamentului o declaraţie pentru a marca un an de război pe scară largă al Rusiei împotriva Ucrainei, care în zilele următoare va fi adoptată de legislativul român, arată comunicatul de presă al partidului. El a explicat şi ce conţine declaraţia.

„Cerem ca Federaţia Rusă să-şi retragă de urgenţă forţele militare în cadrul propriilor frontiere recunoscute internaţional şi să revină la ordinea dreptului internaţional. Reafirmăm solidaritatea României cu Ucraina şi cu toate statele vizate de retorica agresivă a Federaţiei Ruse, şi în special cu Republica Moldova. Facem apel la Federaţia Rusă să coopereze necondiţionat cu organizaţiile internaţionale şi instituţiile relevante în ceea ce priveşte crimele de război comise de armata rusă pe teritoriul Ucrainei”, a precizat Barna, conform news.ro.

Dan Barna conduce Delegaţia Parlamentului României la cea de-a 22-a Reuniune de iarnă a Adunării Parlamentare OSCE, în perioada 22-24 februarie 2023, la Viena.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.