Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna, ferm după ce a citit programul de guvernare al PNL: USR nu renunță la principiile și obiectivele pe care le-a agreat cu Ludovic Orban

Inquam Photos/ Octav Ganea
Dan Barna

Candidatul USR-Plus la alegerile prezidențiale din luna noiembrie, Dan Barna, a declarat, vineri, la Zalău, că prevederile acordului politic pe care USR îl va semna cu PNL și cu premierul desemnat este parte a programului de guvernare depus în Parlament.

Candidatul USR-Plus la alegerile prezidențiale, Dan Barna, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, la Zalău, că USR nu renunță la principiile agreate în cadrul discuției cu premierul desemnat Ludovic Orban.

Scandalul comisarului european explodează și în Franța - Marine le Pen critică DUR propunerea lui Macron: 'E o caricatură'

„Am văzut și programul de guvernare, și lista miniștrilor, voi discuta zilele următoare cu membrii USR și cu colegii noștri. Asupra listei miniștrilor este decizia premierului, în ceea ce privește programul de guvernare vreau să fiu foarte clar: USR nu renunță la principiile și obiectivele pe care le-a agreat de altfel în discuția cu premierul desemnat. Acordul politic pe care USR îl va semna cu PNL și premierul desemnat este o anexă a programului de guvernare deja depus în Parlament și toate obiectivele de acolo, înțelegem și vom fi foarte fermi, și îi vom solicita premierului desemnat în momentul în care va obține învestitura să fie și ele parte a acestui program asumat de către guvern”, a spus Dan Barna, conform Mediafax.

Potrivit acestuia, una dintre prevederile acordului politic presupune alegerea primarilor în două tururi.

„Deci prevederile acordului politic, primari în două tururi, legile Justiției și celelalte, sunt obiective ale guvernului, din punctul nostru de vedere, tocmai în baza acordului pe care îl vom semna”, a mai spus Dan Barna la Zalău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.