Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna fură startul: 'Dacă Guvernul va performa, voi fi într-o poziție bună în ochii colegilor pentru o candidatură la prezidențiale'

Facebook
Dan Barna

Vicepremierul Dan Barna se pregăteşte deja pentru alegerile prezidenţiale care vor urma peste trei ani. Liderul USR a declarat că primul pas este acela de a candida la preşedinţia partidului rezultat din fuziunea USR-PLUS. Cât despre o candidatură la prezidenţiale, Barna a spus că va face asta, "cum e şi firesc", potrivit g4media.ro.

"USR-ul a ajuns la guvernare și sunt cel care a tras pentru asta, am reușit să facem acea alianță împreună cu colegii de la Plus și apoi să facem și fuziunea astfel încât să fim o forță relevantă în politica actuală.

Austria a SUSPENDAT vaccinarea cu AstraZeneca, după ce o persoană a murit

Asta ne-a adus la guvernare și este un proiect în care cred, este un proiect pentru care am muncit foarte mult și este un proiect care consider că mai are perspectivă de creștere și dezvoltare și tocmai de aceea vreau să duc mai departe acest proiect.

Deci da, voi candida la Președinție cum e și firesc", a declarat liderul USR, Dan Barna.

Cât despre candidatura la prezidenţiale, "aceasta este o decizie pe care o să o iau cu colegii mei din partid la momentul respectiv. (...)Dacă acest Guvern va performa și va face acele reforme de care avem nevoie și pe care le-am dorit, evident că și eu voi fi într-o poziție bună, în ochii colegilor, pentru o candidatură la prezidențiale".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.