Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna și Dacian Cioloș: 'Gândiţi-vă cum ar arăta un tur doi între Iohannis şi candiatul Alianţei'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Dan Barna Dacian Ciolos bucurie

Liderul USR, Dan Barna, a declarat joi, Adevărul Live, că Ludovic Orban se preface surprins că Alianţa USR PLUS va avea candidat propriu la prezidenţiale, precizând că alianţa s-a născut tocmai pentru că românii s-au săturat de "această ciupeală oportunistă promovată de Orban". Barna a răspuns astfel criticilor liderului PNL Ludovic Orban faţă de anunţul privind un candidat propriu al USR la preşedinţie.

"Un sfert din electorat a votat cu noi. Ne poate reproşa PNL că avem intenţia de a candida la prezidenţiale? Nu cred că ăsta e motiv de dispută. Faptul că noi avem candidat nu însemană că suntem împotriva cuiva", a argumentat Dacian Cioloş, fiind completat de Dan Barna: "Barna: Gândiţi-vă cum ar arăta un tur doi în care românii să aleagă între Iohannis şI candiatul Alianţei. Politica nu înseamnă bătăi şi ciomage".

Citește și: Ipoteza care dinamitează scena politică: Traian Băsescu sau Victor Ponta, premier!

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri seara, la B1TV, că anunţul Alianţei USR PLUS că va avea candidat propriu la prezidenţiale a venit într-un moment total nepotrivit.

„Am văzut că preocuparea lor în ziua în care referendumul convocat de preşedinte a fost adoptat cu un vot zdrobitor care a arătat faptul că preşedintele a convocat un referendum dând posibilitatea românilor să arate clar întregii Europe că societatea românească este o societate corectă, cinstită, că românii vor să fie conduşi de oameni cinstiţi, de oameni corecţi, de oameni competenţi, tu să vii să îţi anunţi candidat la prezidenţiale sau să revendici intenţia de a avea candidat la prezidenţiale îmbătat de un succes relativ, un succes relativ”, a spus Orban.

Citește și: Ieșire distrugătoare la adresa lui Dan Barna: ‘Sper, într-o zi, să ajungeți unde vă e locul în cartea de istorie. La gunoi!’

El a precizat că se referă la USR-PLUS.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.