Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna îl 'execută' pe Dacian Cioloș: 'Cel mai ușor este să abandonezi'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Dacian Cioloș Dan Barna Ciolos Barna

Fostul lider USR Dan Barna l-a criticat pe Dacian Cioloș pentru demisia din funcția de președinte al partidului după patru luni de la congres: „Cel mai ușor este să abandonezi. Dacă toți plecăm acasă și ne dăm bătuți, rămânem cu PSD și PNL și cu 'Georgică de la galerie'”, relatează Mediafax.

„Cel mai ușor este să abandonezi. Asta se întâmplă, adică sunt oameni, din păcate, nu foarte mulți care au venit în acest proiect și la prima dificultate de a-și convinge colegii au decis să plece pentru că nu e cum au vrut”, spune la Europa FM Dan Barna, întrebat de un ascultător de ce mai mulți lideri, inclusiv Dacian Cioloș, au demisionat din partid sau din funcțiile deținute.

În opinia lui Barna, „e o chestiune de inspirație”.

„Dacă reușești să îi inspiri pe oameni, să-i convingi să vină alături de tine, toate inițiativele devin realitate. Dacă mergi într-o logică în care spui ori ca mine ori plec acasă, lucrul acesta nu are cum să se întâmple, pentru că despre asta e politica altfel pe care USR o face și o propune României și cea care ne-a adus succesele pe care le-am avut, atâtea câte au fost, zic eu importante, de a lungul acestor ani. Deci e foarte ușor să abandonezi, foarte ușor, să vii să stai o lună, 2, 3, 4 și să spui 'nu am găsit eu ce voiam să fac, plec'... Dacă toți am abandona... (...) Dacă toți plecăm acasă și ne dăm bătuți, rămânem cu PSD și PNL și cu Georgică de la galerie”, adaugă Barna.

Vicepreședintele USR apreciază că președintele interimar al formațiunii, Cătălin Drulă, poate coagula cele două tabere, USR și PLUS.

Dacian Cioloș a anunțat luni că și-a prezentat demisia din funcția de președinte al USR. Demisia apare la doar patru luni după congresul USR PLUS.

„Am considerat de bun simț să-mi prezint demisia”, a spus Dacian Cioloș, luni, în cadrul unei conferințe de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.