Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna: O parte importantă din PNL vrea să iasă din căsătoria cu PSD

Inquam Photos / Octav Ganea
Camera Deputaților Dan Barna

Fostul lider USR Dan Barna a declarat, joi, la Profit TV, că PNL a ajuns ”unul din sateliţii PSD” şi că sunt foarte mulţi liberali care ar vrea să iasă din această căsătorie nefericită.

„PNL a devenit un satelit, după ce preşedintele Iohannis a decis să predea cheile PNL lui Marcel Ciolacu, lucrurile sunt clare”, a zis Barna.

”Avem un PSD care controlează managementul ţării şi unde PNL este un satelit. Atmosfera din coaliţie este mult mai rea decât în perioada coaliţiei cu USR”, a mai arătat fostul lider USR, el precizând că PSD ar prefera ca la alegeri, în turul doi să intre AUR, un alt satelit al său.

Despre PNL, Dan Barna a arătat că ştie din dialoguri directe ”că sunt foarte mulţi în PNL care nu sunt deloc fericiţi că se ducă să spună 'Săru-mâna' la PSD”.

„Au fost aşezaţi ca şi copii de mingi la echipa lui Marcel Ciolacu. O componentă importantă din PNL speră să iasă din această căsătorie nefericită”, a spus Barna, adăugând că are un dialog firesc, inclusiv cu Ludovic Orban, care şi el este în ceea ce se numeşte opoziţia din Parlament.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.