Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna, reacție în scandalul documentului cu antet de la Palatul Victoria: 'Nu a ajuns la mine sau nu l-am văzut'

dan barna

Vicepremierul Dan Barna a afirmat, vineri, că nu poate comenta "nimic suplimentar" în ceea ce priveşte "o persoană din fosta echipă a premierului de comunicare". Totodată, referitor la documentul trimis de la Guvern privind campania internă din PNL, Barna a declarat: "Acel document nu a ajuns la mine sau nu l-am văzut ca să pot să îmi exprim un punct de vedere".

"În ceea ce priveşte o persoană din fosta echipă a premierului de comunicare, nu comentez nimic suplimentar", a declarat, vineri, Dan Barna, răspunzând unor întrebări ale jurnaliştilor.
"Premierul a răspuns la acest subiect, nu este un element despre care să am alte date suplimentare din cadrul Guvernului. Acel document nu a ajuns la mine sau nu l-am văzut ca să pot să îmi exprim un punct de vedere, deci e un subiect la care s-a primit răspuns", a afirmat el.

Consilierul premierului Mioara Costin, al cărei nume apare pe documentul trimis de la Guvern cu punctajul pentru campania internă din PNL, a demisionat, decizia de eliberare din funcţie fiind publicată, joi seară, în Monitorul Oficial.

În Monitorul Oficial nr. 0723 din 22 Iulie 2021 a fost publicată deciza premierului Florin Cîţu privind ”eliberarea doamnei Mioara Costin, la cerere, din funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului”.

”Având în vedere cererea doamnei Mioara Costin (...) prim-ministrul emite prezenta decizie:

Articol unic – La data intrării în vigore a prezentei decizii, doamna Mioara Costin se eliberează, la cerere, din funcţia de consilier de statîn cadrul Cancelariei Prim-Ministrului”, se arată în document.

Numele Mioarei Costin apare pe documentul trimis de la Guvern cu punctajul pentru campania internă din PNL.

Premierul Florin Cîţu a declarat, miercuri, întrebat dacă a verificat dacă este real documentul de la Guvern cu punctajul privind campania internă din PNL, că nu poate comenta decât pe baza unor documente oficiale.

Prim-ministrul a mai spus că nu poate comenta documente editabile care apar în presă, chestionat despre semnătura electronică a Miorei Costin, şi a afirmat că în Guvern nu există semnături electronice pe documente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.