Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna respinge revenirea la guvernare și neagă că a discutat cu Florin Cîțu: 'S-au rostogolit mai multe ştiri false'

Facebook
Dan Barna

Co-preşedintele USR PLUS, Dan Barna, a afirmat că nu a existat niciun fel de discuţie cu premierul Florin Cîţu în ultima perioadă şi toate informaţiile că ei s-ar fi întâlnit şi i-ar fi fost oferite anumite funcţie reprezentau dezinformări de campanie electorală.

“Nu a existat niciun fel de discuţie cu Florin Cîţu. S-au rostogolit mai multe ştiri false şi că Florin Cîţu ar fi discutat cu mine să îmi ofere nu ştiu ce preşedinţie de Cameră. Toate erau dezinformări de campanie electorală de ultim moment, acolo, la Congresul PNL, nu avea nicio legătură cu realitatea”, a declarat Dan Barna, duminică, la Digi 24.
Întrebat când a vorbit ultima oară cu Florin Cîţu, co-preşedintele USR PLUS a declarat: “Cred că sunt deja o săptămână şi jumătate, două. Ultimele discuţii au fost cele de atunci pe care le-am spus în spaţiul public legate de momentele crize. Ulterior nu a mai existat un dialog”.
De asemenea, el s-a referit şi la informaţiile apărute în spaţiul public potrivit cărora PNL ar dori să renegocieze acordul de coaliţie şi să ofere mai puţine ministere către USR PLUS în cazul în care această formaţiune revine la guvernare.
“Coaliţia a fost construită pe un acord foarte clar între cele trei partide din coaliţie. Premierul Florin Cîţu a decis că nu mai are nevoie de USR PLUS în coaliţie şi a procedat cum bine ştiţi, evacuându-l pe ministrul Justiţiei din Guvern. Decizia noastră a fost comunicată, e clară, nu se pune problema de a cere alte poziţii sau alte funcţii. Sunt alte ştiri care nu au nicio legătură cu realitatea”, a explicat Dan Barna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.