Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna s-a DEZLĂNȚUIT în timpul moțiunii: România este condusă de un infractor condamnat penal şi de un premier care are dificultăţi să citească textele

rfi.ro
barna

România este condusă de un infractor condamnat penal şi de un premier care are dificultăţi să citească textele pe care alţii i le pun în faţă, a afirmat joi, în plenul reunit al Parlamentului, preşedintele USR, Dan Barna.

"Iarna aceasta ar fi trebuit să fie cel mai fericit moment din istoria noastră ca naţiune. (...) Dar astăzi România a ajuns să fie condusă de un infractor condamnat penal, de un prim-ministru care are dificultăţi să citească textele pe care i le pun alţii în faţă. (...) Fiecare zi, fiecare oră pe care cuplul Dragnea - Dăncilă o petrece la conducerea României reprezintă o ameninţare pentru viitorul nostru ca naţiune. Soluţia este înlăturarea acestui guvern de la conducerea României", a declarat Barna, la dezbaterea moţiunii de cenzură iniţiate de Opoziţie, scrie Agerpres.

Potrivit liderului USR, moţiunea nu este despre lupta politică dintre Putere şi Opoziţie, ci despre viitorul cetăţenilor şi despre interesul României.

Citește și: ALERTĂ Pedeapsa Alinei Bica, SUSPENDATĂ - Fosta șefă a DIICOT va fi eliberată

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.