Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Bursuc, după petrecerea de la Ambasada Suediei unde i-a cântat Laurei Codruța Kovesi: 'Pe mine mă bucură că iubește muzica pe care eu o fac'

WOW Biz
Dan Bursuc

Mărturisiri incendiare făcute de manelistul Dan Bursuc despre petrecerea de la Ambasada Suediei, unde printre invitați s-a aflat și fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi.

Dan Bursuc a declarat, la România TV, că "mă leagă o prietenie foarte bună de Ambasadorul Suediei. Am participat la mai multe evenimente anul trecut unde au fost invitați. Iubesc muzica pe care eu o am, artiștii pe care eu îi inițiez și mi-au făcut o propunere ca de Ziua Suediei Dan Bursuc să participe cu muzica lui frumoasă și cu artiștii lui la cel mai frumos eveniment".

Citește și: Recompensă de UN MILION de euro pentru găsirea unui om de afaceri dispărut în România

Despre Laura Codruța Kovesi, Bursuc a comentat că "ne apreciază pentru programul abordat, eu nu am culoare politică, pe mine nu mă interesează funcțiile sau cine e pe mine mă bucură că iubește muzica pe care eu o fac, iubește Dan Bursuc, pe mine nu mă interesează decât un singur lucru, imaginile, aplauzele și aprecierea făcută de întreaga adunare".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.