Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Cărbunaru a răbufnit de la pupitrul Guvernului: Nu suntem la piață și nu operăm cu oferte - Ce spune despre demisia premierului Ciucă / Video

Inquam Photos / George Calin
dan carbunaru purtator de cuvant

Dan Cărbunaru a răbufnit de la pupitrul Guvernului: Nu suntem la piață și nu operăm cu oferte - Ce spune despre demisia premierului Ciucă

Dan Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Guvernului, a spus că sindicaliștii din educație trebuie să înțeleagă că Guvernul ia măsuri în funcție de posibilități. Acesta a ezitat, joi seara, să spună dacă premierul Nicolae Ciucă își va da demisia vineri.

"Prioritate guvernului este legată de dialogul cu sindicatele. Cu programul zilei de mâine vom reveni după ședința de guvern", a spus oficialul guvernamental.

Cărbunaru: Nu suntem la piață și nu operăm cu oferte

"Toate aceste măsuri nu reprezintă decât o deschidere pe care Guvernul o are. Aceste măsuri vin înaintea a ceea ce Guvernul a spus că va face prin Legea salarizării.

Toate anunțurile pe care Guvernul le-a făcut până acum sunt măsuri pe care Guvernul a spus că le va lua.

Nu suntem la piață și nu operăm cu oferte. Guvernul prezintă mosurile pe care le poate lua în funcție de venituri. Pot să vă dau mai multe exemple. În momentul în care prețul la pompă a crescut, Guvernul a intervenit, în momentul care tăvălugul facturilor la energie a ajuns în țara noastră, guvernul a venit cu măsuri rapid", a mai adăugat Cărbunaru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.