Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Costescu, ministrul Transporturilor, vorbește despre demisie: ”Telenovelă, nu?”

costescu

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a declarat joi că nu a avut de gând să îşi dea demisia din Guvern şi că vrea să îşi ducă mandatul până la final.

"Telenovela de weekend, nu? Şi eu am aflat, în weekendul ăla, eram bine, aveam o activitate de familie cu băiatul meu şi am aflat, era un mare subiect, nu ştiu de unde s-a născut, cum s-a născut. În orice caz, e foarte mult de lucru la minister şi nu cred că ar putea cineva să lase lucrurile care sunt de făcut acum pentru a pleca în altă parte. Am promis că rămân aici şi aici o să rămân", a spus Costescu, la Palatul Parlamentului.

Citește și: OPINIE Nevertebratele cu coloană oficială

El a adăugat că are de gând să-şi ducă mandatul până la final.

"Asta m-au întrebat şi toţi colegii şi prietenii, dacă s-a întâmplat ceva. A fost un subiect de presă, probabil a fost o criză de subiecte în acel weekend şi ştiţi cu toţii care e industria", a continuat Costescu.

Citește și: Teroriștii s-au făcut de râs: Spun că au capturat un tanc, dar în realitate e altceva / FOTO

Întrebat dacă are vreo nemulţumire cu privire la sistemul în care lucrează sau cu privire la ceea ce se întâmplă în Guvern, ministrul Transporturilor a răspuns: "Nici vorbă".

"Nu, nici vorbă şi nu ne supărăm ca măgarul pe sat. Suntem într-o echipă la Guvern, dacă ar fi fost vreo nemulţumire nu ar fi ieşit întâi în spaţiul public, ci ar fi aflat-o întâi premierul, dar, repet, nici vorbă de aşa ceva. E o poveste interesantă", a arătat Costescu.

În urmă cu cinci zile, a apărut în presă o informaţie potrivit căreia ministrul Transporturilor este gata să îi înainteze premierului demisia, că nu ar mai vrea să continue în Guvern, pentru că nu reuşeşte să controleze activitatea din minister, notează agerpres.ro

Citește și: Insula pe care doar 1.000 de oameni au voie să meargă anual: Ce are atât de special

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.