Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, cere controale drastice la toti comercianții din acest sector

Primaria Sectorului 2
DCP

In contextul crizei generale generata de pandemia de COVID-19, Dan Cristian Popescu, viceprimarul PNL al Sectorului 2 a solicitat directorului ANPC să întreprindă controale amanuntite la comercianții din acest sector.

Viceprimarul Sectorului 2 spune că legea trebuie aplicată la milimetru pentru ca cetățenii să fie protejați în fața oricăror abuzuri ale comercianților, cu atât mai mult cu cât traversăm o perioadă în care populația este greu încercată.

Prima zonă verificată din Sectorul 2 a fost zona Halei și a Pieței Obor, cea mai mare piață din București și din România.

“Este o perioadă dificilă pentru noi toți și din păcate există persoane care profită de această situație. Am cerut să se verifice dacă prețul de la raft se regăsește și la casa de marcat și, de asemenea, vreau ca speculanții să fie identificați și sancționați. Acești indivizi pun în pericol viața noastră, a tuturor, evazionează statul roman și aduc pagube inclusiv comercianților de  bună credință”, a declarat viceprimarul Popescu.

Dan Cristian Popescu a mai anunțat că printre alte măsuri instituite in Sectorul 2 se află și obligativitatea comercianților din Hala și Piața Obor de a acoperi marfa cu folie transparentă, de a purta mănuși de unică folosință și mască de protecție si de a îndruma clienții să păstreze distanța de siguranță unul față de celălalt, din cauza pericolului contagiunii cu virusul COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.