Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Mihalache, despre românul din Londra: 'Nu e erou, îi voi cere președintelui o decorație'

www.romaniatv.net
român Londra atentat

Gestul lui Florin Morariu, românul care a uimit o lume întreagă după ce s-a implicat activ pentru a bloca teroriştii de la Londra nu va rămâne anonim. După ce Morariu a devenit cunoscut în presa din regat, ambasadorul României în Marea Britanie propune decorarea acestuia de către preşedintele Klaus Iohannis. Dan Mihalache a făcut anunţul în direct la Antena 3, la emisiunea Alessandrei Stoicescu.

Citește și: BOMBĂ PRO TV anunță că Gigi Becali nu mai merge la TAS

"Am stabilit cu el și am vorbit sa ne vedem, va veni mâine la ambasada. I se va asigura protectia, nu de către ambasada, ci de autorităti.

L-am felicitat pentru gest, n-aș spune eroic, că e un pic prea sentimental, dar e un gest extraordinar pe care l-a făcut în momentul atentatului.

Citește și: VIDEO ȘOCANT Un român l-a RUPT ÎN BĂTAIE pe un terorist din atentatul din Londra: I-am dat un basket de l-am zăpăcit! Florin, făcăleţul ăla tare de sub masă du-te și adu-l încoa’!

Eu mă gândesc să propun MAE și președintelui României să primească o decorație a statului român pentru acest gest de recunoaștere care devine simbolic pentru ce înseamnă românii în Marea Britanie

Vom vorbi cu partenerii noştri de cooperare. Sunt convins că cei din Marea Britanie vor găsi o soluţie în această privinţă. Eu nu mă pricep la aceste lucruri. Florin Morariu e un om robust. Nu e speriat aşa cum pare. Îi vom asigura protecţia în perioada următoare pentru a nu fi o ţintă pentru atacatori.", a spus Mihalache.

Citește și: UMILINȚĂ e numele tău: Ce a făcut Simona Halep la Roland Garros, cu Carla Suarez Navarro

Dan Mihalache a vorbit şi despre viitorul românilor din Marea Britanie. "Facem întâlniri cu românii. Tot ceea ce înseamnă terorism îmbracă forme atipice. Sunt lucruri care scapă inclusiv serviciilor de informaţii. E un terorism extrem de greu controlabil. Aceste atacuri care au zguduit Marea Britanie în ultimele luni ne spune că suntem într-o situaţie complicată", a mai spus Mihalache.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.