Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Mihalache, validat pentru postul de ambasador

UPDATE: Dan Mihalache a fost validat de comisiile reunite de Externe de la Senat şi Camera Deptutaţilor, cu 22 de voturi pentru şi 3 împotrivă. Mihalache a declarat că decizia pdesemnării sale a fost luată împreună cu preşedintele Iohannis, în urma unei discuţii.

Dan Mihalache, fostul șef al Cancelariei Prezidențiale, a fost relocat de președintele Klaus Iohannis, care îl trimite ambasador al României la Londra.

Întrebat de jurnaliști cine îi va lua locul la șefia Cancelariei Prezidențiale, Dan Mihalache a preferat să păstreze misterul. ”Nu știu. Asta domnul președinte va decide”, a răspuns Mihalache.

În fața Comisiilor reunite de Externe din Senat și Camera Deputaților, Mihalache le-a spus acestora că îl încearcă ”anumite emoții”, făcând trimitere la perioada în care lucra pentru Crin Antonescu, șef al Senatului pe atunci, și pentru care s-a întâlnit cu o mulțime de ambasadori.

De asemenea, în Salonul Alb din Parlament aveau loc multe dintre întâlnirile liderilor USL, iar Dan Mihalache nu a ezitat să le reamintească parlamentarilor de experiențele comune din respectiva perioadă.

Vezi și: FĂRĂ PRECEDENT Ministrul de externe îl critică pe președinte pentru numirile de ambasadori

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.