Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Motreanu, discurs manifest în ședința PNL: atacuri la Florin Cîțu și Dan Vîlceanu

inquamFOTO
dan motreanu

Liderul PNL Giurgiu, Dan Motreanu, unul dintre cei mai vechi liberali, a avut un discurs numit ”manifest” de către liberalii prezenți la ședința Biroului Permanent Național. Motreanu le-a explicat colegilor că o perioadă de 7 ani s-au poziționat anti-PSD, iar o alianță va face din PNL copia palidă a PSD, asta în timp ce electoratul va prefera întotdeauna originalul.

Dan Motreanu le-a transmis un mesaj direct lui Florin Cîțu și Dan Vîlceanu: ”Dacă vreți să faceți guvernare alături de PSD, voi nu sunteți credibili, asta pentru că ați pozat în cei mai mari adversari ai PSD, inclusiv la Congresul PNL. Nu puteți, voi, cei care v-ați erijat în cei mai mari adversari ai PSD să veniți acum să propuneți să negociați o înțelegere cu PSD. Le-aș sugera să lase pe alții să negocieze cu PSD”, a spus Motreanu.

Dan Motreanu și-a continuat tirul atacurilor: ”Florin Cîțu și restul au întors partidul cu 360 de grade, după ce timp de 7 ani s-a încercat să se contureze profil anti-PSD, iar acum nu mai există nimic în comun cu PSD.

Acum, avem și două partide anti-sistem, unul pe rural, celălalt pe urban și riscăm să ne confunde electoratul cu PSD, iar oamenii nu vor prefera niciodată o copie ci originalul. ”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.