Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Negru e stupefiat! Apel disperat de ajutor pentru Timișoara (Video)

captură facebook
Dan Negru

Apel disperat de ajutor pentru Timișoara

“Regele audiențelor TV”, cum este supranumit timișoreanul Dan Negru, întors în orașul natal și ieșit la plimbare în zona centrală, a avut neinspirația să intre și în unul din parcuri, situat la doi pași de Primărie. Spun neinspirația, pentru că ce-a văzut i-a stricat în mod sigur nu numai ziua, ci întreagă scurta descindere pe-acasă.

Un “acasă” în care din ce în ce mai puțini -deja foarte puțini!- timișoreni se mai regăsesc, de când cu Primarul lor neamț, Dominic Samuel Fritz, primit cu atâta entuziasm și votat atât de masiv -asta cel puțin aparent, dacă nu cumva s-a întâmplat și la Timișoara ca în Sectorul 1- de ei în 2020, în pofida faptului că nimeni nu știa nimic despre el, decât că e cetățean străin și nu al oricărui stat, ci ditamai al Germaniei.

Timpul a trecut, se fac acuș trei ani de mandat și Dominic Fritz a dovedit o incompetență și nepăsare de oraș incredibile, șocante de-a dreptul pentru timișoreni.

Imaginile cu mormane de gunoaie, cu buruienile de un metru la tot pasul, care au umplut Facebook-ul și, preluate fiind de televiziunile naționale, au făcut Timișoara, așa mândră cum e ea, de râsul țării, șantierele de neînțeles de longevive, total haotic gestionate, o schelă penibilă pe care s-au dat 350.000 de euro, pusă taman lângă Operă, incapacitatea de a genera noi proiecte pentru oraș -administrația Fritz e la zero absolut și în zi de astăzi, la acest capitol-, neștiința de a obține fonduri europene -este oficial și foarte ușor de verificat că niciun euro nu a intrat în conturile Primăriei în aproape trei ani pe vreun proiect Fritz, ci toate sumele cu care Fritz se laudă -sume mari, e drept- sunt pe proiectele moștenite gata pornite de la administrația Robu, lăsate de aceasta, cu tot cu fondurile aferente, câștigate!

Revenind la titlul articolului, precizăm că el este inspirat de postarea lui Dan Negru din mijlocul buruienarului găsit de el astăzi, în Parcul Civic din Timișoara.

Menționăm că o filmare similară, făcută în același parc, ne-a oferit în urmă cu c.ca două săptămâni, fostul Primar Nicolae Robu, obținând la ea, pe Facebook, peste 240.000 de vizualizări și peste 6.000 de Like-uri! Între timp, administrația Fritz a cosit câte ceva, dar doar pe margini, evident, doar pentru păcălirea trecătorilor, câtă vreme pe 90% din suprafața parcului, buruienile au ajuns acum mult mai mari, pe alocuri chiar de aproape doi metri (!!!), cum arată Dan Negru, surclasat de ele, cu cei 1.86 m cât măsoară el!

Încheiem făcând cunoscută informația primită de la sursele noastre din USRPLUS -și ați văzut că de fiecare dată, ce ne-au spus ele s-a confirmat!- că se pregătește debarcarea lui Fritz din fruntea partidului și dezicerea de actul său administrativ, mai întâi a consilierilor locali proveniți din PLUS, care, doar pentru a nu-și pierde mandatul, nu au părăsit, încă, USRPLUS-ul, altminteri ei fiind 100% alături de Cioloș, care a început, în sfârșit, să se preocupe de REPER!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.