Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Negru, lecție de viață după inteviul cu Florin Piersic: 'Banii pot cumpăra un câine, dar nu-l pot face să dea din coadă'

Facebook
Dan Negru

Omul de televiziune Dan Negru a realizat un interviu televizat cu Florin Piersic, care a fost difuzat în seara de Ajun. Realizatorul susține că nu a fost plătit pentru emisiune, dar spune că banul nu e un obstacol în viață.

„Mulțumesc pentru Seara de Ajun. Audientele au arătat ca am fost mulți, din nou, oriunde am fi...

Am uitat totuși să vă spun ceva important: interviurile , inclusiv cel din seara de Ajun, sunt făcute FARĂ CĂȘTIGURI materiale. Florin Piersic a acceptat invitația pro-bono, din simpla bucurie a întâlnirii cu voi. Nici eu, nici Florin nu am câștigat niciun leu de pe urma acestor producții difuzate la tv. Pentru mine a fost o onoare reîntâlnirea cu Florin si pentru el a fost o bucurie reîntâlnirea cu voi. Astea au fost singurele câștiguri! Televiziunile au primit aceste productii GRATUIT și le mulțumesc public că au acceptat să le difuzeze.

Lipsa banului nu e un obstacol. Lipsa ideilor, DA ! Florin , mulțumesc pentru idei. Cristina M. Nicoleta T. Cristi O. mulțumesc pentru voluntariat. D-na Ani P. mulțumesc că mi l-ați dat pe inventar ????

Să fie asta "lecția Piersic"! Banii pot cumpara un ceas. Dar nu și timpul ... Banii pot cumpara un câine dar nu-l pot face să dea din coadă... Mulțumesc”, a spus Dan Negru, pe pagina sa de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.