Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Nistor, euforic după victoria în faţa Stelei: 'Mi se umple sufletul de bucurie'

gsp.ro
Dinamo bucurie gol

Dan Nistor, autor a două goluri în "dubla" cu Steaua din semifinalele Cupei Ligii, a comentat victoria echipei sale din meciul cu marea rivală din această seară, scor 3-1.

"Ne-am impus, am avut de partea noastră niște fani fantastici. Am câștigat, ne-am calificat în finală, pe care sper s-o câștigăm și suntem foarte fericiți. Chiar dacă n-am avut o perioadă bună la acest club, fanii și conducerea mi-au oferit multă încredere. În mare parte ne-am descurcat bine în meciul din această seară și suntem foarte fericiți pentru acest lucru", a spus Nistor, la TV Dolce Sport.

Victoria cu Steaua a fost comentată și de Patrick Petre, cel care în această seară a reușit primul gol în fața roș-albaștrilor și a mai scos un penalty. "Mă bucur că am marcat, este cel mai frumos moment din carieră. Mi-am îndeplinit un vis. A fost greu pentru mine, dar am început 2017 exact cum voiam să încep. O să mă bucur până ajung acasă, deoarece duminică avem un meci important cu Pandurii . Chiar îmi imaginam cum s-a bucurat tata la golul meu, mi se umple sufletul de bucurie. Contra este un antrenor pe placul meu, îi place să jucăm fotbal, să pasăm, să facem pressing. Eram foarte entuziasmat, voiam să execut și penalty-ul, dar m-am liniștit. Sper să mai marchez și pe viitor în fața Stelei", a spus Petre, conform aceleiași surse.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.