Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Propunerea unui guru al afacerilor din România pentru Guvern: Ar fi bine să existe un fel de impozit pe profit minimal, pentru toate companiile din România

Altex
Dan Ostahie

Propunerea unui guru al afacerilor din România pentru Guvern: Ar fi bine să existe un fel de impozit pe profit minimal, pentru toate companiile din România

Propunerea vine din partea fondatorului Altex, Dan Ostahie, și a fost făcută în cadrul evenimentului public organizat de Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali de la Brașov de față cu premierul Nicolae Ciucă:

”Avem și o propunere pe fiscalitate. Este bine s-o audă și ceilalți prieteni ai noștri.

Din punctul meu de  vedere, ar fi bine să existe un fel de impozit pe profit minimal, pentru toate companiile din România. Pentru microîntreprinderi există, 1% din cifra de afaceri. Pentru toate celelalte companii, aș propune un minim de 0,5 care, bineînțeles, să fie dedus din acest 16%, dacă 16 este mai mare.  Deci, 16% dar nu mai puțin de 0,5%.

Regimul fiscal este favorabil afacerilor în Romania

Regimul fiscal, în România, este unul extrem de favorabil iar în acest regim fiscal extrem de favorabil, cred că ar fi un echilibru economic care s-ar stabili, mai ales între companii din același sector, pentru a avea acest impozit minim de 0,5% care, repet, să vină și să consolideze o reducere a deficitului bugetar și de ce nu, să avem ca obiectiv, 3 ani, 5 ani, excedent bugetar. Să avem bani de investit, să avem un fond public românesc, care să activeze pe piață și care să aducă, pentru pensionarii români, venituri suplimentare.”, a spus Dan Ostahie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.