Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Petrescu, despre amânarea meciului echipei rivale FCSB: E un caz incredibil, nu mi se pare corect

Digi Sport
dan petrescu

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că nu i se pare corectă amânarea meciului Farul - FCSB, la solicitarea formaţiei bucureştene, potrivit news.ro.

"În perioada asta nu putem pregăti meciurile cum vrem, nu avem zile la dispoziţie.

În comparaţie cu celelalte echipe noi mereu suferim, dar în istoria lui CFR, de când se află în cupele europene, mereu au fost problemele astea în timpul în care jucau în cupele europene, pentru că nu ai cum să pui în practică ce vrei, pentru că jucătorii care au fost titulari la meciul cu Alkmaar abia astăzi vor intra.

Cu o zi înainte, este foarte greu să lucrezi tactic sau să inventezi ceva, pentu că deja mâine este alt meci. Sper că la cap să fim bine, pentru că după ce pierzi două meciuri la rând, nu e uşor la orice nivel.

Acolo trebuie să lucrăm astăzi şi mâine să fim toţi sută la sută. Sepsi e o echipă care a ajuns mereu în ultimii ani în play-off, anul trecut au făcut o figură foarte frumoasă în play-off, din zece meciuri au câştigat cinci, dacă nu mă înşel, au câştigat şi la Cluj, antrenorul lor are mare experienţă, s-a bătut cu CFR la campionat acum doi ani, au fost lideri până în ultima etapă.

Citește și: Se ZGUDUIE ministerul de INTERNE - Pretinse fapte penale de ABUZ în SERVICIU și DELAPIDARE..

Au pierdut acel meci la Craiova, dar până atunci au avut un parcurs extraordinar în play-off, cu opt victorii. Bergodi este un antrenor cu mare experienţă, un fost mare jucător, un mare antrenor şi un om extraordinar şi sunt convins că el acolo are un contract mai lung şi va reuşi să aducă echipa unde vor ei, adică în play-off.

Nu ştiu dacă anul acesta vor reuşi, pentru că nu au puncte, dar cred vor încerca să ajungă în play-off, iar la meciul cu noi toate echipele o să-şi dubleze forţele şi vor da tot ce au pentru că joacă împotriva CFR. (n.r. - întrebat deste patru jucători ai echipei Sepsi care ar fi suspendaţi pentru meciul cu CFR) Mie nu mi s-a spus până acum, e o întrebare bună, mă duc imediat după conferinţă să văd dacă e adevărat ce ai spus. (n.r. - despre interzicerea spectatorilor pe stadioane) Fotbalul fără spectatori nu are niciun rost.

Am văzut şi la Dinamo-Rapid ieri, dacă era stadionul plin era un meci mai frumos. Galeriile fac atmosferă şi e păcat că se joacă, dar nu ne putem juca cu regulile, trebuie să le acceptăm şi asta este situaţia. (n.r. - dacă se aşteaptă la un duel fizic dur cu Sepsi) Eu zic că va fi un război mâine, un meci pe viaţă şi pe moarte, cine va greşi primul poate va pierde, mici detalii... Noi avem nevoie de victorie, ei au nevoie de victorie, va fi un meci foarte, foarte disputat, va fi poate la limită rezultatul. (n.r. - despre accidentări)

În momentul de faţă, eu m-am accidentat la ultimul meci, restul băieţilor sunt bine sper să iau cele mai bune decizii şi să alcătuiesc cel mai bun 11. Din păcate nu am timp (n.r. - de investigaţii după ce i s-a făcut rău la meciul cu Alkmaar), dar în pauza care va veni, chiar m-a sunat un doctor, pritenul meu şi mi-a spus că ar fi bine să fac nişte investigaţii. Sper ca până la pauză să nu mai am probleme.

A fost prima dată când mi s-a întâmplat aşa ceva pe bancă. Mă durea mâna şi nu mai puteam să mă mişc. M-am speriat puţin, recunosc. În opinia mea, am o părere pe care o susţin de foarte mulţi ani, jucătorii de pe bancă sunt mult mai importanţi decât titularii.

Dacă vă uitaţi în week-end-ul ăsta, majoritatea echipelor au câştigat cu jucătorii de pe bancă. Jucătorii de pe bancă fac diferenţa, dacă noi avem jucători pregătiţi şi vor să intre şi nu se gândesc la altceva, de ce nu joacă, avem şi noi şansa noastră, din din păcate în ultimul timp la CFR jucătorii care au intrat nu au făcut diferenţa, aceasta este probelma. (n.r. - despre amânarea meciului echipei FCSB)

E un caz incredibil, va crea un precedent. CFR a avut nevoie de amânări, s-au jucat foarte multe meciuri, mai ales în anii când jucam în cupele europene, acum doi ani când avea rezultate foarte bune, aveam nevoie de o amânare, dar nu interesa pe nimeni.

Mi se pare aiurea să suspenzi un meci cu jucători accidentaţi. Eu ştiu că se supendă pentru covid, nu pentru jucători accidentaţi.

E o chestie care va crea probleme în continuare, cred că şi eu, dacă voi avea accidentaţi, voi cere şi eu amânarea. Eu când am venit la echipă erau foarte mulţi accidentaţi, puteam şi eu să cer amânarea meciului, dar nu am putut să amânăm.

Dacă ai numai cazuri de covid şi nu ai 13 jucători, mi se pare corect să nu joci, dar dacă ai alţi accidentaţi nu mi se pare corect", a declarat Petrescu, într-o conferinţă de presă.

CFR Cluj va întâlni, luni, de la ora 20.30, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a XIII-a a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.