Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Petrescu, reacție șocantă:` La câtă m**** primesc, atât îmi permit și eu. Unde e respectul pentru o legendă? E zero!`/Video

Captura YT
Dan Petrescu gest

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a avut un discurs vehement la finalul partidei câștigate cu 4-0 împotriva lui ”U” Cluj.

La finalul partidei, tehnicianul lui CFR, a arătat 4 degete spre fanii echipei sale, aluzie la scorul înregistrat pe tabelă. Întrebat despre gestul său de la finalul partidei, Dan Petrescu a răbufnit și a pus tunurile pe fanii echipelor adverse.

„Eu zic că fanii lui CFR au fost foarte buni, mi-a plăcut foarte mult de ei azi. Aș vrea să fie așa mereu, eu azi i-am auzit doar pe cei de la CFR Cluj. Gestul meu? La cât sunt de înjurat pot să fac și eu ceva, la câte m*** primesc, măcar patru degete să arăt și eu. Atât îmi permit și eu, dacă zic ceva sunt certat, primesc m*** peste tot!

L-am întrebat pe al patrulea arbitru: «Băi, dar xenofobie, rasism, nu mai e nimic aici?». Mă înjură toți peste tot. Măcar patru, am arătat măcar patru degete, fanilor mei, să înțeleagă și ei, măcar atât. Am refulat și eu puțin la cât de înjurat sunt la mine acasă, aici. Să fiu înjurat așa, vi se pare normal?

Așa trebuie întrerupt meciul și la mine, când mă înjură. Și Cristina Neagu s-a plâns, eu sunt înjurat de 6 ani aici non-stop peste tot, dacă m-aș fi plâns ce ar fi fost? Pe mine mă înjură tot stadionul, nu doar 30 de spectatori, câți s-au luat de ea. Normal ar trebui să întrerupă și să oprească meciul! Ce, eu sunt nimeni? Am scos românii în stradă ca jucător și ca antrenor am făcut rezultate. Și să mă înjure toți așa?

Unde e respectul pentru o legendă? Unde? Zero! În România e zero! Asta este realitatea, dacă vă place sau nu, vin la mine acasă și mă înjură tot stadionul, dar nu ai mei, vorbesc de ăia de unde erau, nu galeria lui CFR.

Mie îmi place să se joace pe teren, dar măcar să dea avertizare. Ce am făcut eu pentru România ei nu au făcut, restul e istorie, e vrăjeală. Am zis să se oprească puțin meciul și să se reia apoi, doar să îi avertizeze, să tacă. Eu ce să fac acum? Am și eu un răspuns de dat”, a spus Dan Petrescu la finalul partidei cu ”U” Cluj.

Se pare că, războiul dintre Dan Petrescu și ultrașii de la ”U” Cluj a pornit de la o scandare a fanilor ”Șepcilor Roșii”. Ultrașii studenților au strigat: ”Ți-a f**** femeia Niculescu, M*** Dan Petrescu”, făcând aluzie la un eveniment neplăcut din viața tehnicianului.

Pe vremea când erau colegi la FC Național și la naționala româniei, Dan Petrescu și Radu Niculescu au ajuns să se certe din cauza Danei Petrescu, soția lui Dan Petrescu.

Radu Niculescu și Dana au început să se întâlnească încă de când femeia era căsătorită cu Dan Petrescu, pe care l-a și părăsit pentru Radu Niculescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.