Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Podaru, candidat la Primăria Sectorului 1: 'Trebuie retras și candidatul pentru Primăria Sectorului 1, după destrămarea coaliției PSD–PNL'

Radu Pop
dan podaru
dan podaru

Dan Podaru, candidatul Partidului Ecologist Român (PER) la funcția de primar al sectorului 1, e de părere că destrămarea alianței PSD-PNL pentru Primăria Capitalei trebuie să ducă la ruperea ei și la nivelul Sectorului 1, iar George Tuță „trebuie retras de urgență”.

“Informațiile actuale, referitoare la desfacerea coaliției la nivelul Capitalei și numirea altor candidați din partea PSD și PNL, demonstrează că această coaliție este o construcție nefirească. Dacă acest lucru se întâmplă la nivelul Capitalei, va trebui să se întâmple și la nivelul sectorului 1.

George Tuță nu poate reprezenta o coaliție disfuncțională. Candidatul George Tuță trebuie retras de urgență și partidele trebuie să-și numească alți candidați la Primăria Sectorului 1, care să aibă șanse reale de câștig în fața primarului incompetent Clotilde Armand.

În cazul în care acest lucru nu se întâmplă, din nou, Partidul Național Liberal, ca și acum patru ani de zile, va purta responsabilitatea menținerii în funcție incompetentei Clotilde Armand. Dacă acum patru ani, prin ajutorul direct – fac o paranteză – dacă președintele PNL București, Sebastian Burduja, și-a cerut în repetate rânduri, scuze față de electorat, pentru faptul că, în anul 2020, Partidul Național Liberal a susținut-o pe Clotilde Armand – închid paranteza – de această dată PNL și coaliția se fac vinovați de menținerea primarului incompetent Clotilde Armand, care va câștiga un nou mandat, din lipsă de opoziție. Lansez o întrebare în spațiul public: dacă PNL, un partid istoric, în anul 2024, poate să poarte pe umeri această responsabilitate, a realegerii primarului Clotilde Armand?”, a declarat, pentru ziarul România liberă, Dan Podaru, candidatul Partidului Ecologist Român (PER) la funcția de primar al sectorului 1.

CONTEXT

PSD şi PNL au decis să candideze separat la Primăria Capitalei, renunţând astfel la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu după 14 ore de negocieri şi după ce Cîrsoiu s-a aflat luni timp de peste cinci ore la Palatul Victoria, pentru discuţii. Ca urmare a acestei hotărâri, social-democrata Gabriela Firea şi liberalul Sebastian Burduja revin în poziţiile de candidaţi pentru Primăria Generală, cei doi anunţându-şi, anterior desemnării lui Cîrstoiu, intenţia de a candida.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.