Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, prima reacție după ce a redevenit candidata PSD la Primăria Capitalei

Inquam Photos / Octav Ganea
ciolacu firea

Gabriela Firea, președintele PSD București, reacționează la decizia partidului de a susține din nou pentru o candidatură la Primăria Capitalei. Firea reacționează la anunțul făcut de Marcel Ciolacu, după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu.

„Mulțumesc pentru încredere! Împreună vom lupta pentru dreptul bucureştenilor la o viață mai bună, într-un oraş civilizat. Voi redeschide toate şantierele blocate şi voi reda curățenia şi frumusețea Capitalei. Vom avea, din nou, cele mai mari investiții în şcoli, transport, protecția mediului, infrastructură, termoficare, spitale, instituții de cultură”, scrie Gabriela Firea pe Facebook.

Decizia PSD-PNL în miez de noapte

Liderii PSD și PNL au decis să rupă înțelegerea de la București. Sursele din lumea politică anunțau decizia care a fost luată la finalul unei ședințe maraton. PSD și PNL vor avea candidați separați și vor renunța la medicul Cătălin Cîrstoiu.

Coaliția a decis să meargă cu candidaturi separate, respectiv Gabriela Firea - PSD și Sebastian Burduja - PNL, pentru a maximiza electoratele celor două partide.

Cei doi candidați nu se vor ataca în campanie, ci vor avea o campanie constructivă, centrată pe soluții pentru București.

⁠Candidații pe sectoare rămân comuni, la fel și listele de consilii locale. Este o situație similară cu deciziile luate pentru Bacău si Brașov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.