Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Puric: 'Flăcăii aștia de la conducere au creat o politică de subminare a poporului român'

puric

Cunoscutul actor și regizor Dan Puric a declarat, duminică seară, la Antena 3, că pandemia de COVID-19 trebuie tratată cu seriozitate, dar nu cu exagerări.

"Virusul acesta a ucis câteva sute de mii. Celălalt, pe care vi-l spun eu, va ucide o lume și o umanitate. Este virusul ideologic care merge paralel cu acesta. Problema virusologică este o problemă care trebuie tratată cu seriozitate si nu cu exagerări, cum s-a întâmplat cu înmormântarea ÎPS Pimen.

Citește și: Situație de groază în spitale! Destăinuirea unei paciente: ‘Trecem prin saloane cu bolnavi să ajungem la toaletă’

Măsurile trebuie să fie severe, dar proporționale cu pericolul. Flăcăii aștia au creat o stare de neliniște care distruge sistemul nervos. Din punct de vedere medical, trebuie să respecți măsuri, dar ei au profitat, baieții continuă liniștit o politică de subminare a poporului român. O văd ca pe un atac decisiv dat asupra poporului român."

"Bietul român ce zice, când îi vede cu chilotii ăia verzi pe față si cu cacealmaua asta, că se duc la băut si dau jos tot. Oamenii ăștia nu ne reprezintă sub nicio formă. Ei fac pe supersterilizatii, mai bine i-ar steriliza cineva", a mai declarat actorul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.